Vés al contingut

Fets amb ingredients del territori

Aquest és un projecte que neix per arrelar-se al territori. Volem conèixer la història del territori que compartim, les persones que treballen i cuiden la terra i els projectes que s'hi desenvolupen. Volem posar en un pot de vidre una mica de cadascun d'aquests ingredients.

Llet

de Cassà de la Selva

La Granja Mas Guri està situada al veïnat d’Esclet, en el terme municipal de Cassà de la Selva, al Gironès. L’activitat principal de la granja és la producció de llet i totes les accions de la granja van encaminades a aconseguir produir-la en les millors condicions possibles, tan pel que fa a la qualitat de la llet, com pel que fa al benestar dels animals. Llet de altíssima qualitat i de proximitat com a ingredient base del gelat.

Maduixes

del Maresme

Les condicions climàtiques del Maresme la fan un lloc exepcional per al cultiu de les maduixes. Una llarga tradició de cultivadors han anat seleccionant les millors varietats de maduixa amb un gust inigualable. No hi ha maduixes més bones que les del Maresme, per aixó les utilitzem per fer el nostre gelat de Maduixa i Iogurt. 

Xocolata

de Tortosa

La Xocolata CREO es produeix a la Fàbrica-Museu de Tortosa seguint la recepta original de 1941. De forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters.

"Com ens van ensenyar els nostres avis".

Nosaltres la fem servir per elaborar el nostre fantàstic gelat d'Avellanes i Xocolata

Avellanes

de Reus

La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Avellana de Reus protegeix les varietats negreta, paueteta, gironella, morella i culplana, tradicionalment conreades en una àmplia zona de les comarques tarragonines de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta. 

L’avellana de Reus és un fruit sec de qualitats gastronòmiques i alimentàries excepcionals.

Ratafia

de la Garrotxa

La mítica ratafia elaborada a Olot (la Garrotxa). Creada a partir de la recepta original, amb base de nous verdes de proximitat, i diferents plantes i fruits de temporada.

La fem servir per a combinar-la amb carquinyolis i crear el gelat de Ratafia i Carquinyolis, una autèntica delícia.

Xuixo

de Girona

A la pastisseria Nèctar el fan com a enlloc, amb una excel·lent crema pastissera i una cruixent pasta fregida i ensucrada. Per a paladars molt dolços una proposta innovadora!

L'inigualable Xuixo de Girona fet ingredient.

Cafès Cornellà

de Girona

Utilitzem els exel.lents cafès Cornellà com a ingredient del nostre gelat de cafè i anís del Mono. Cafès Cornellà te una llarga trajectòria en la selecció i torrefacció de cafè que ens proporciona l'aroma que tant agrada als molt cafeters. El millor ingredient per a un gelat de gust potent!.

Anís del Mono

de Badalona

Anis del Mono és la marca de referència en cremes anisades, tradició, qualitat i saber fer ens proporcionen l'ingredient ideal per a maridar amb el cafè Cornellà i elaborar el fantàstic Gelat de Cafè perfumat amb Anís del Mono. Una col·laboració d'empreses centenàries!

Llimones

de l'Ebre

A l'Ebre trobem les llimones ECO per a elaborar el nostre gelat de Llimona. El color d'aquesta fruita pot ser de color verd o groc depenent de l'època de l'any, però amb el mateix suc i sabor de sempre.

Producte 100% de proximitat amb la empremta d'un territori únic a Catalunya, l'Ebre.

Galetes

de Santa Coloma de Farnés i Vidreres

Més de cent anys d’història han permès a Galetes Trias la continuïtat d’una tradició galetera única. Tradició que s’ha mantingut respectant les bases del seu “saber fer” original.

Una bona base de galeta cruixent feta amb productes naturals i de proximitat, aquest és el secret de les Galetes Marlette; Pamelas, Cigarrettes Russes, Carquinyolis ... 

Torró

d'Agramunt

El torró de crema cremada és l’especialitat de Torrons Vicens. La seva suavitat i dolçor fan que aquestes postres siguin un deliciós plaer. El sabor únic del d'aquest torró de crema cremada només s’aconsegueix amb els millors ingredients i la seva elaboració artesana.

Nosaltres l'incorporem per a crear el nostre gelat de Torró Vicens!

Gerds

de Fontanilles

Gerds frescos, rics en vitamina C, potassi, magnesi i fibres, amb una gran funció antioxidant. Els gerds són els fruits més utilitzats al nord d'Europa per l'elaboració de melmelades i coulis.

El coulis de gerds de Can Bech és 100% natural, sense colorants artificials ni additius de cap mena.

Formatge

de la Seu d'Urgell

El formatge Cadí es tota una referència de qualitat amb segell DOP. Cremositat, sabor i textura amb molta tradició.

Utilitzem el formatge DOP Cadí per a crear el nostre gelat de Xisqueic!

Xocolata a la pedra

d'Agramunt

A Xocolata Jolonch mantenim la tradició xocolatera des de 1770. La nostra especialitat és la xocolata a la pedra, que elaborem seguint amb fidelitat la mateixa recepta i fórmules de sempre, amb ingredients de màxima qualitat.